Webdesign

Jansen Webdesigner creëert gebruiksvriendelijke websites voor u zelf, de klant en de gebruiker. Alles is mogelijk, Ik ontwerp en onderhoud sites voor het MKB & verenigingen of voor u persoonlijk. Na het ontwerpen en het ontwikkelen van de website wordt deze in overleg met u online gezet. Het is mogelijk dat ik de website voor u blijft beheren en ervoor zorgen dat deze up tot date blijft. Het is ook mogelijk dat u dit beheer zelf wilt gaat doen, voor advies en aanpassingen blijft Jansen Webdesigner altijd voor u bereikbaar.

Computer Onderhoud

Jansen Webdesigner verzorgt voor uw pc of laptop de volgende services Veilig surfen op internet met de laatste versie en de beste antivirus software. Optimaliseren van het Windows besturingssysteem waardoor u deze zonder problemen kunt blijven gebruiken. U PC of Laptop verouderd of niet snel genoeg? Vaak is het mogelijk om met enkele nieuwe hardware en voor te zorgen dat deze weer optimaal werkt. Uitgebreid advies bij aanschaf van zowel computersystemen als nieuwe hardware.

Services

Abonnementen, Onderhoud websites, hierin zit het bijhouden en updaten van de belangrijke benodigdheden. Onderhoud Netwerken Beheren van uw netwerken en hardware, apparatuur

Ons Werk

Voorbeelden voor uw Site

Algemene Voorwaarden